Camel Spiders (2012) film online gratis subtitrat Camel Spiders (2012)

În timpul unei patrule de rutină în deșert, o unitate militară SUA condusă de căpitanul Sturges este prinsă într-o ambuscadă a insurgenților. Când lupta era în plină desfășurare, atacul insurgenților se oprește brusc aceștia fiind scoși din luptă de așa-numiții ”diavoli de nisip”, niște păienjeni de dimensiuni anormale a căror înțepătură este fatală pentru orice animal dar și pentru oameni.

Fiind rănit în luptă, Sturges câștigă un bilet către casă pentru aducerea unui camarad căzut la datorie în lupta cu rebelii.Traversând deșertul ”ospitalier” al sud-vestului Statelor Unite, fără să gândească că în coșciugul camaradului său de arme călătoreau și o parte din acele creaturi tenebre, păianjeni cămilă, care se înmulțeau foarte repede, camionul cu care se deplasau este implicat într-un accident minor, iar astfel, însetații prădători sunt eliberați.

Acest articol a fost publicat în HORROR și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s