MODERN TIMES – TIMPURI NOI (1936 film online gratis subtitrat MODERN TIMES – TIMPURI NOI (1936

Om vs. masina! Castigator este fanul de comedie care urmareste acest film in care Vagabondul lui Charles Chaplin se lupta cu o linie de asamblare – un film ales in 1998 drept unul din cele mai bune 100 filme ale Institutului American de Film.

Micul Vagabond se agita intr-o fabrica unde mecanismele de hranit oameni se straduiesc sa miscoreze ora de pranz a angajatilor la un sfert de ora. Ajuns fara serviciu, se intalneste cu un copil pribeag si pleaca in cautarea fericirii si a unui salariu, intalnind destule ghinioane ca paznic de noapte, chelner ale carui cantece caraghioase nu inseamna nimic, puscarias si multe altele. La sfarsit, in timp ce vagabondul si copilul merg brat la brat catre un viitor nesigur, este clar ca nu au gasit nici fericirea, nici bogatia, dar ceea ce este mult mai important, s-au gasit unul pe celalalt. Timpul si satira nu cunosc sfarsit in filmul Timpuri moderne.

Acest articol a fost publicat în COMEDIE și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.