My Week with Marilyn (2011) film online gratis My Week with Marilyn (2011) movie online free

” My Week with Marilyn ” spune povestea a doi actori, unul devenit legendar si altul aflat pe val . Filmul spune povestea lui Sir Laurence Olivier ( Kenneth Branagh ) si a lui Marilyn Monroe ( Michelle Williams ), povestea filmului ” Printul si dansatoarea “, pe care Olivier l-a filmat in 1957 .

Un inalt regent regal al Carpathiei se indragosteste treptat de o dansatoare fara maniere . Amandoi trec prin fel de fel de probleme, pricinuite in mare parte de fiul regentului, conducatorul de drept al Carpathiei . Acesta planuieste o revolutie in tara natala pentru a-i indeparta influenta tatalui sau . Dansatoare ajunsa in preajma celor doi va incerca sa ii impace si sa fie impartiala, pana cand se va indragosti de inaltul regent .
Filmul a surprins prin alegerea lui Marilyn Monroe ca partenera a lui Laurence Olivier, dar acest lucru a contribuit si mai mult la contrastul personajelor .
Sir Laurence Olivier dovedeste cu aceasta pelicula geniul sau care se putea extinde din drama care l-a consacrat ( cel mai cunoscut interpret al pieselor lui William Shakespeare ) si peste domeniul comediei.

Acest articol a fost publicat în BIOGRAFIC și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.