The Simpsons Movie (2007) film online gratis subtitrat The Simpsons Movie (2007) movie online free

vezi filmul: The Simpsons Movie (2007) cu subtitrare, The Simpsons Movie (2007) descriere, The Simpsons Movie (2007) film online gratis, The Simpsons Movie (2007) gratis cu subtitrare, The Simpsons Movie (2007) online, The Simpsons Movie (2007) online gratis, The Simpsons Movie (2007) online gratis subtitrat, The Simpsons Movie (2007) online subtitrat, The Simpsons Movie (2007) subtitrare, The Simpsons Movie (2007) subtitrat online, The Simpsons Movie (2007) torrent download

descriere :
Dupa 18 sezoane, 400 de episoade si numeroase premii (printre care Premiul Peabody, 23 de premii Emmy si titlul de “cel mai bun serial al secolului XX” acordat de Time), The Simpsons ajunge pe marele ecran.

De data aceasta, Homer trebuie sa salveze orasul Springfield de o catastrofa pe care el insusi a provocat-o. Este vorba despre noul animal de companie al lui Homer – un porc – si depozitul de deseuri radioactive din Springfield, o combinatie care declanseaza o calamitate, un dezastru fara precedent in istoria orasului. Ca urmare, Marge este furioasa pe prostia momumentala a lui Homer si o banda de indivizi dornici de razbunare ataca locuinta familiei Simpson.

Acest articol a fost publicat în ANIMATIE și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s