Bad Ass (2012) film online gratis subtitrat Bad Ass (2012) movie online free

Bad Ass (2012) cu subtitrare, Bad Ass (2012) descriere, Bad Ass (2012) film online gratis, Bad Ass (2012) gratis cu subtitrare, Bad Ass (2012) online, Bad Ass (2012) online gratis, Bad Ass (2012) online gratis subtitrat, Bad Ass (2012) online subtitrat, Bad Ass (2012) subtitrare, Bad Ass (2012) subtitrat online
descriere :
Frank Vega este un veteran, fost combatant în Vietnam. El devine erou local într-un oraș din SUA după ce sare în apărarea cetățenilor când sunt amenințați de interlopi. Își câștigă faima și respectul în rândul cetățenilor când îi snopește în bătaie, într-un autobuz, pe doi agresori care se pregăteau să bată un bătrân. Viața lui se schimbă decisiv în momentul în care este ucis cel mai bun prieten al său. Înainte de a fi ucis, prietenul lui Frank Vega îi încredințeaza acestuia un stick de memorie cu niște informații compromițătoare despre primarul orașului. Apelând la politie pentru aflarea și pedepsirea vinovaților de moartea prietenului său, Frank Vega nu este convins că se va face dreptate, observând o pasivitate în atitudinea ofițerilor de poliție. Este hotărât să răzbune moartea prietenului său făcându-i să plătească pe vinovați. Astfel pornește, pe cont propriu, într-o aventură riscantă pentru a descoperi cauzele care au provocat această crimă.

Acest articol a fost publicat în ACTIUNE și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s