Quick (2011) film online gratis subtitrat Quick (2011) movie online free

Quick (2011) cu subtitrare, Quick (2011) descriere, Quick (2011) film online gratis, Quick (2011) gratis cu subtitrare, Quick (2011) online, Quick (2011) online gratis, Quick (2011) online gratis subtitrat, Quick (2011) online subtitrat, Quick (2011) subtitrare, Quick (2011) subtitrat online, Quick (2011) torrent
descriere :
“Quick online 2011″ este un blockbuster coreean în mucegai Hollywood, care, după cum sugerează şi titlul, în cutii cu o mulţime de acţiune de mare viteză, cu o motocicleta de curierat prins într-un bombardier nebun cruciada lui de distrugere.Filmul a fost regizat de Jo Beom Gu (“Trei Baieti”) şi produs de către Yoon Je Kyun (“Haeundae”), şi stelele Lee Ki-Min, în principal ca om nefericit pe bicicleta, cu Kang Hye Won (cu care el co-a jucat în cu “Haeundae”), ca interesul dragostea şi sprijinul de la Kim în Kwon (“Fate”), Ko Chang Seok (“prima linie”) şi Yoon Luna Je (“Battlefield Heroes”). Filme online gratis subtitrate hd incepe cu Lee Min Ki Ki ca Soo, un campion motocicleta stradă mai târziu a căror rasă şi apoi a scuipat cu Shim prietena Chun (Kang Hye Won), cauzeaza o gramada mare în sus. Rapid înainte cu câţiva ani şi a Ki-Soo este acum de lucru ca un curier bicicleta în oraş, un loc de muncă, el pare să se bucure până când unul dintre loviturile lui de livrări până o cladire de birouri. Filme Online 2011 curând după aceea, el primeşte un telefon spunându-i că există o bombă în casca lui, în prezent, pe cap de pasager noul său, starul pop Ah Rom – care tocmai se întâmplă să fie Chun Shim. Pentru a salva vieţile lor, Ki-Soo este obligat să livreze o serie de pachete explozive în jurul oraşului, la bunul plac al maniac, cu amar motociclist rival fost transformat poliţist Myeong Sik (Kim În Kwon), pe urmele lui.

Acest articol a fost publicat în ACTIUNE și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s