Inception (2010) film online gratis subtitrat Inception (2010) movie online free

Inception (2010), Film, Film Inception (2010), filme, Filme noi, Inception (2010), Inception (2010) download gratis, Inception (2010) film online, Inception (2010) film online gratis, Inception (2010) online, Inception (2010) online cu subtitrare, Inception (2010) online gratis, Inception (2010) online movie, Inception (2010) online subtitrat, Inception (2010) subtitrare, Inception (2010) torrent, Inception (2010) trailer, subtitrare Inception (2010), Subtitrat Inception (2010), torrent Inception (2010), Trailer Inception (2010), Vizioneaza Inception (2010), watch Inception (2010) online
descriere :
Dom Cobb este un hot experimentat, cel mai bun în arta periculoasa de extractie, furtul secretelor valoroase stocate adânc în subconstient în timpul starii de vis, atunci când mintea este cea mai vulnerabila. Capacitatea lui Cobb a facut din el un jucator râvnit în aceasta noua lume inselatoare de spionaj corporativ, dar de asemenea a facut din el un fugar international si l-a costat tot ce a iubit. Acum lui Cobb îi este oferita o sansa de rascumparare. Un ultim loc de munca ar putea sa-i dea viata înapoi, dar numai daca el poate realiza imposibilul numit Inception (început). În locul unui jaf perfect, Cobb si echipa sa de specialisti trebuie sa obtina opusul: sarcina lor nu este sa extraga o idee, ci sa o planteze. Daca reusesc, ar putea fi o crima perfecta. Dar nici un fel de planificare atenta sau expertiza nu poate pregati echipa pentru un inamic periculos, care pare sa prezica fiecare miscare a lor. La un asemenea dusman numai Cobb putea sa se astepte pentru ca el e singurul a carui minte functioneaza la fel de complex.
PARTEA I

PARTEA II

Acest articol a fost publicat în SCIENCE FICTION și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s