Justiția a decis: din pacate OTV rămâne!

Postul OTV va emite în continuare: Curtea de Apel București a admis cererea televiziunii de suspendare a deciziei Consiliului Național al Audiovizualului. La sfârșitul lunii martie, instituția a redus valabilitatea licenței acordate postului cu șase luni, până pe 28 septembrie, după ce OTV a difuzat publicitate electoral în afara campaniei.
După decizia de astăzi, OTV va putea emite până în aprilie 2013. Pe 29 mai, Curtea de Apel București va judeca o altă cerere a avocaților postului: cea de anulare a deciziei. În acest timp, CNA are programată pentru săptămâna viitoare o nouă discuție despre limitarea licenței postului lui Dan Diaconescu.
Ieri, administratorul judiciar al OTV a notificat CNA cu privire la scoaterea din grila de programe a emisiunii „Dan Diaconescu Direct”. Într-o adresă către instituție, administratorul preciza că „se va asigura că toate emisiunile difuzate de postul de televiziune OTV vor respecta întocmai prevederile legale în materie, în caz contrar urmând ca administratorul judiciar să dispună scoaterea din grilă a emisiunilor”.
parerea mea ;
nasol ca ramane televiziunea prostilor. sucess la dobamdirea celor 20 de mii de euro! :)):)):)) va dati seama cat inseamna 20 de mii de euro pe cap de locuitor al romaniei? :)) cat aveati la mate -infinit era mult pt cei ce cred ca vor primi acesti bani. cam de cate vieti are nevoie ciocoiul dd pentru a strange acesti bani ???
si el habar nu are de politica . la intrebarea unui jurnalist a raspune cu „NU STIU„ intrebarea era daca el este de dreapta sau de stanga. e ca si cum ai intreba pe un sofer de autobuz atunci cand ajungem in intersectie unde o luam si el ar raspunde „ nu stiu „ si daca l-am intreba daca ne vom ciocti de o alta masina el ar raspune ca are asigurare . vreti un astfel de conducator ?
Conform unui studiu realizat de otv pe proprii votanti s-a ajuns la concluzia ca ei nu pot sa se inece in apa adanca pentru ca ii tine capul deasupra

Acest articol a fost publicat în BLOG și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s