Detachment (2011) film online gratis subtitrat Detachment (2011) movie online free

Detachment (2011) cu subtitrare, Detachment (2011) descriere, Detachment (2011) film online gratis, Detachment (2011) gratis cu subtitrare, Detachment (2011) online, Detachment (2011) online gratis, Detachment (2011) online gratis subtitrat, Detachment (2011) online subtitrat, Detachment (2011) subtitrare, Detachment (2011) subtitrat online, Detachment (2011) torrent download,Detachment (2011) film online gratis subtitrat Detachment (2011) movie online free
descrierea filmului :

Henry Barthes este un profesor foarte talentat care reușește să creeze de fiecare dată o legatură foarte bună cu elevii săi. Cu toate acestea, Henry alege să fie suplinitor de profesor ca să nu petreacă foarte mult timp cu aceștia, pentru a nu crea conexiuni emoționale. Atunci când este plasat la o școală publică în care s-a creat o atmosferă apatică, el devine în scurt timp un model de viață pentru tinerii nemulțumiți. Fără să vrea, Henry se atașează de elevii și profesorii de la școală și își dă seama că nu este singur în viață și luptă cu dăruire pentru a găsi frumusețea într-o lume aparent vicioasă și plină de apatie.

Acest articol a fost publicat în DRAMA și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s