The Bang Bang Club (2010) film online gratis subtitrat The Bang Bang Club (2010) movie online free

The Bang Bang Club (2010) film online gratis subtitrat The Bang Bang Club (2010) movie online free,Descarca The Bang Bang Club (2010), Film, Film The Bang Bang Club (2010), filme, Filme noi, subtitrare The Bang Bang Club (2010), Subtitrat The Bang Bang Club (2010), The Bang Bang Club (2010), The Bang Bang Club (2010) download gratis, The Bang Bang Club (2010) film online, The Bang Bang Club (2010) film online gratis, The Bang Bang Club (2010) online, The Bang Bang Club (2010) online cu subtitrare, The Bang Bang Club (2010) online gratis, The Bang Bang Club (2010) online movie, The Bang Bang Club (2010) online subtitrat, The Bang Bang Club (2010) subtitrare, The Bang Bang Club (2010) torrent, The Bang Bang Club (2010) trailer, torrent The Bang Bang Club (2010), Trailer The Bang Bang Club (2010), Vizioneaza The Bang Bang Club (2010), watch The Bang Bang Club (2010) online,Drama, FILME ONLINE
descrierea filmului :
În ultimele zile de lupte care au pus capăt perioadei de segregare rasială (apartheid) în Africa de Sud un grup de fotojurnalişti profesionişti îşi riscă vieţile pentru a putea arăta lumii violenţele prin care trece ţara. Drama “The Bang Bang Club” se bazează pe întâmplările reale prin care au trecut patru dintre cei mai buni fotografi contemporani de război.
Ryan Phillippe îl joacă pe Greg Marinovich, un alb născut în Africa de Sud în 1962, care a câştigat Premiul Pulitzer pentru fotografie. El şi-a petrecut 18 ani făcând fotografie documentară şi de război pe întreg globul. Marinovich este co-autor al cărţii non-ficţionale “The Bang Bang Club” despre tranziţia Africii de Sud la democraţie, carte pe care se bazează filmul lansat anul acesta în cinematografe. “The Bang Bang Club” regizat de Steven Silver a avut premiera mondială în 2010 la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto.
Actriţa Malin Akerman e Robin Comley, un editor şi consultant fotografic din Africa de Sud, care a lucrat independent. Comley e co-autoarea cărţii “Femei despre Femei: 50 de ani de fotografie făcută de femei în Africa de Sud”.
Actorul Taylor Kitsch îl portretizează pe Kevin Carter, un fotograf alb născut la Johannesburg, în Africa de Sud, devenit membru al Clubului Bang-Bang, format în timpul apartheid-ului dintre 1990 şi 1994. Kevin Carter a fost primul fotojurnalist care a fotografiat o execuţie de tip “necklace”, în care un cauciuc plin cu petrol este pus în jurul pieptului şi a mâinilor victimei şi i se dă foc. Victimei îi ia până la 20 de minute să moară şi suferă arsuri teribile în acest timp. Carter a povestit că a fost dezgustat de aceea execuţie şi de faptul că el a fotografiat aşa ceva, dar a simţit în cele din urmă că a fost important ceea ce a făcut fiindcă oamenii au reacţionat la acele imagini. Kevin Carter a fost premiat cu Pulitzer în 1994 pentru o poză din Sudan cu o fetiţă emaciată şi un vultur. Fotograful a fost foarte afectat de toate crimele şi execuţiile pe care le-a văzut şi fotografiat şi s-a sinucis la 33 de ani.
Actorul Patrick Lyster e James Natchwey, un fotograf american de război, născut în 1948, care a fost premiat de cinci ori cu medalia Robert Capa pentru fotografiile sale. Documentarul “War Photographer / Fotograf de război” lansat în 2001 în regia lui Christian Frei, despre munca lui Nachtwey a primit Oscarul pentru Cel Mai Bun Documentar.

PARTEA I

  PARTEA II

Acest articol a fost publicat în DRAMA și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s