Major Payne (1995) film online gratis subtitrat Major Payne (1995) movie online free

Major Payne (1995) cu subtitrare, Major Payne (1995) descriere, Major Payne (1995) film online gratis, Major Payne (1995) gratis cu subtitrare, Major Payne (1995) online, Major Payne (1995) online gratis, Major Payne (1995) online gratis subtitrat, Major Payne (1995) online subtitrat, Major Payne (1995) subtitrare, Major Payne (1995) subtitrat online, Major Payne (1995) torrent download,Major Payne (1995) film online gratis subtitrat Major Payne (1995) movie online free

descrierea filmului :

Benson Winifred Payne este maior in marina si ramane dezorientat din cauza ca este ”pus pe liber” de catre sefii sai din armata, pe simplu motiv ca este ”prea bun” si n-au mai ramas teroristi de prins, deoarece el i-a capturat pe toti. Acesta vazundu-se trecut in rezerva, nemaifacand singurul lucru la care si pricepe, adica armata si de prins tipii rai, este debusolat si nu stie ce va face pe viitor, noroc cu superiorul sau care il indruma spre o noua slujba, aceea de a fi instructor a unei echipe de copii de la o scoala generala, care trebuie pregatiti pentru un concurs, cu specific militaresc, in care se vor bate cu o dusmanii lor ” de-o viata”, echipa scolii generale adverse. Desigur, acesta fiind antrenat ca un soldat dur si calit in numeroasele misiuni periculoase la care a luat parte, nu-si imagineaza ca-l asteapta o misiune foarte dificila, lupta cu niste copii lasati de parintii lor pe tot timpul anului scolar la aceasta scoala.Din arsenalul sau de antrenament nu lipsesc grenadele, pistoalele, cutite enorme, toate adevarate. Unde mai pui faptul ca la scoala are parte de primii fiori de iubire, dupa atatia ani de armata, lui ii cade cu tronc frumoasa sa colega. Inainte cu cateva zile de a incepe concursul Maiorul Payne este anuntat ca e nevoie de el pentru o misiune urgenta si delicata in Bosnia, iar acum are de ales intre a reveni in armata sau a ramane alaturi de echipa antrenata de el pentru castigarea trofeului. Din film nu lipsesc fazele comice, cu duiumul as zice, dar si glumele macabre ale Maiorulu Payne.

Acest articol a fost publicat în COMEDIE și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s