Transit (2012) film online gratis subtitrat Transit (2012)movie online free

Transit (2012) cu subtitrare, Transit (2012) descriere, Transit (2012) film online gratis, Transit (2012) gratis cu subtitrare, Transit (2012) online, Transit (2012) online gratis, Transit (2012) online gratis subtitrat, Transit (2012) online subtitrat, Transit (2012) subtitrare, Transit (2012) subtitrat online, Transit (2012),Transit (2012) film online gratis subtitrat Transit (2012)movie online free
descrierea filmului:

Nate Siwell e un bărbat care a pierdut respectul soției și al copiilor săi după ce a fost închis pentru evaziune fiscală. Proaspăt eliberat din închisoare, acesta încearcă să recâștige încredererea familiei sale ducându-i într-o excursie cu cortul. Când toate păreau că merg bine, are loc o turnură neașteptată de situație. Niște hoți care tocmai jefuiseră o dubă cu bani au mutat temporar geanta cu 4 milioane de $ pe portbagajul extern de pe mașina familiei Sidwell, pentru a trece cu bine de un blocaj rutier instalat de poliție. În timpul unei scurte opriri, soția lui Nate descoperă geanta cu bani și crede că soțul ei a intrat din nou în afaceri ilegale. După ce îl dă afară din mașină cu tot cu geanta cu bani, hoții o vor ajunge din urmă să-și recupereze “prada”, doar ca să constate lipsa ei. Cu familia pusă în mare pericol și aflat în posesia sumei furate, Nate trebuie să găsească o soluție pentru a scăpa cu bine din această situație.

Acest articol a fost publicat în CRIME și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s