Dangerous Beauty (1998) film online gratis subtitrat Dangerous Beauty (1998) movie online free

Dangerous Beauty (1998) cu subtitrare, Dangerous Beauty (1998) descriere, Dangerous Beauty (1998) film online gratis, Dangerous Beauty (1998) gratis cu subtitrare, Dangerous Beauty (1998) online, Dangerous Beauty (1998) online gratis, Dangerous Beauty (1998) online gratis subtitrat, Dangerous Beauty (1998) online subtitrat, Dangerous Beauty (1998) subtitrare, Dangerous Beauty (1998) subtitrat online, Dangerous Beauty (1998)
descrierea filmului :

Actiunea se petrece in secolul al XVI-lea in Ventia, unde Veronica Franco se indragosteste de Marco Venier, dar datorita faptului ca acesta provenea dintr-o familie buna si ea dintr-una modesta, nu pot fi impreuna. Sfatuita de mama ei, Paola, care-i spune de o alta cale de a putea fi cu el, Veronica devine o curtezana. Ca si curtezana ea se bucura acum de multe privilegii de care femeile simple erau private, poate avea acces la biblioteca, poate compune poezie si muzica, poate discuta afaceri de stat cu oameni importanti din stat si alte privilegii ale vietii de curtezana. Veronica se gaseste intrand intr-o noua lume care la inceput pare noua si extrem de fascinanta, dar apele Venetiei se vor tulbura…

Acest articol a fost publicat în DRAGOSTE și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s