Sex oral în toaleta unui liceu din Bacău (NICOLAIE VASILESCU KARPEN ) – GALERIE FOTO SI VIDEO

Astăzi a început să circule pe internet un filmuleţ cu un el şi o ea care practică sex oral în toaleta unui liceu din Bacău. Este vorba despre Colegiul Tehnic de Comunicaţii N.V. Karpen. El este în clasa a XII-a, iar ea într-a noua. Aceştia s-au filmat în decembrie, însă videoclipul a fost postat astăzi pe Facebook de către tip, ca urmare a faptului că a fost părăsit. Ce stupid! Cinci ani, atât merită acest om care a făcut un mare rău nu numai fetei, ci şi lui.

Cazul este “hot” şi va fi îndelung discutat. Este adevărat că ce s-a petrecut în acea toaletă este de-a dreptul scandalos şi că ambii elevi sunt vinovaţi, însă ce s-a întâmplat astăzi ar trebui sa le dea de gândit fetelor care se lasă filmate în timp ce întreţin relaţii sexuale. Ca să o spunem pe aia dreaptă, relaţiile sexuale la vârste fragede (peste 15-16 ani) nu mai reprezintă de mult un subiect tabu, iar societatea a ajuns în punctul în care să le înţeleagă. Însă, dă-o naibii de treaba! De ce în toaleta liceului?

Simt nevoia să le transmit un lucru fetelor care se îndrăgostesc şi care încep să abordeze şi partea intimă a relaţiei lor: nu fiţi oarbe! Nu vă lăsaţi filmate sau fotografiate! Numai eu ştiu 2 cazuri de “aşa nu”. În altă ordine de idei, protejaţi-vă, faceţi ce doriţi, însă mare atenţie cu cine umblaţi şi pe unde umblaţi! O plimbare cu maşina se poate transforma într-o excursie forţată în Spania cât ai spune… peşte.

ATENTIE IMAGINILE SUNT NECENZURATE !

minorii trebuie sa paraseasca aceasta pagina.

video necenzurat :

download video click aici


poze necenzurate :

 

  

Acest articol a fost publicat în BLOG și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s