ATL (2006) film online gratis subtitrat ATL (2006) movie online free

ATL (2006) cu subtitrare, ATL (2006) descriere, ATL (2006) film online gratis, ATL (2006) gratis cu subtitrare, ATL (2006) online, ATL (2006) online gratis, ATL (2006) online gratis subtitrat, ATL (2006) online subtitrat, ATL (2006) subtitrare, ATL (2006) subtitrat online, ATL (2006) torrent download,ATL (2006) film online gratis subtitrat ATL (2006) movie online free
descrierea filmului :

Pentru fanii muzicii hip-hop, ca si pentru iubitorii de role, filmul ATL va fi o experienta de neuitat! Protagonistii acestuia sunt patru adolescenti dintr-un cartier din Atlanta, care se pregatesc, dupa terminarea liceului, sa „ia viata in piept”. Povestea filmului se bazeaza pe un material al producatorului de muzica Dallas Austin si a lui T-Boz, mambra a grupului pop TLC. Cele doua pasiuni pe care le impartasesc acesti prieteni nu ii pot tine departe de problemele cu care se intalnesc in fiecare zi, in incercarea de a se descoperi pe ei insisi si unii pe altii, in aceasta perioada dificila din vietile lor, in care suspiciunile apar cu mai multa usurinta decat inainte si in care nevoia de modele si de certitudini ii imping la gesturi necugetate, pe care ulterior le regreta. Filmul reprezinta un debut regizoral pentru Chris Robinson, in timp ce Tina Gordon Chism, scenarista productiei, se afla la al doilea proiect, dupa filmul din 2002, Drumline.

Acest articol a fost publicat în COMEDIE și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s