The Fast And The Furious Tokyo Drift (2006) film online gratis subtitrat The Fast And The Furious Tokyo Drift (2006) movie online free

In noul Fast and Furious, Sean Boswell evadeaza din lumea superficiala in care traieste si din casa nefericita a parintilor cu ajutorul curselor de masini, asta facandu-l sa fie unul dintre cei urmariti soferi de catre autoritati. Facand un ultim accident, ca sa nu intre in puscarie, este trimis de acasa la tatal lui, un militar de cariera stationat in Tokyo. Aici devine oficial un outsider, dar Twinkie il introduce in lumea ilegala a curselor din capitala nipona. In prima cursa, fara sa-si dea seama, Sean il provoaca pe D.K., regele curselor din acest oras, care are legaturi cu Yakuza, iar dupa ce pierde, este obligat sa munceasca pentru un alt strain, Han, ca sa-si plateasca datoria. Han si trupa lui il invata regulile curselor din Japonia si abilitatile lui ajung la un alt nivel. Face inca o greseala si se indragosteste de Neela, prietena lui DK, iar acesta il provoaca la o ultima cursa cu miza extrema.

Acest articol a fost publicat în CURSE DE MASINI și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s