Wicked Little Things (2006) film online gratis subtitrat Wicked Little Things (2006) movie online free

Anul 1913, niste copii sunt pusi de catre niste straini intr-o mina dintr-o padure. Copiii sunt dusi in adanc, fara voia lor. Mina explodeaza, iar copiii sunt prinsi in mina si mor.

Anul 2006, o familie de la oras se muta la tara din cauza veniturilor putine si se stabilesc in mislocul padurii. Familia este formata din mama, Karen Tunny, si cele doua fiice ale ei, una de 16 ani, iar alta de 7 ani. Primirea vecinilor in noul oras este cam ciudata si nu este asa calduroasa, cum se astepta familia Tunny atunci cand descopera sange pe usa de intrare. In oresalul de la poalele padurii familia este considerata complet nebuna deoarece s-a stabilit pe “dealul cu zombi” asa cum este numita de catre localnici. Cu toate acestea Karen nu crede nimic, dar aude zvonuri cum ca copii din mina bantuie tinuturile padurii prefacuti in varcolaci. Apoi se lamureste singura de acest lucru cand ii vede cu ochii ei.

Tanara Sarah Tunny,fiica de 16 ani pare ca se adapteaza locului,deoarece isi face un iubit si niste prieteni cu care iese in oras.Pe drumul de la intoarcere sunt atacati de acei copiii inarmati cu furci si cutite. Cea mai mica fata Emma Tunny,care are doar 7 ani se adapteaza si ea locului, dar intr-un mod cam ciudat,comunicand cu o fetita varcolaca care o cheama in padure sa se joace. Karen acum isi doreste sa scape de aceasta casa infricosatoare,dar atunci cand lucrurile se pare ca s-au mai domolit este atacata de varcolaci.

Acest articol a fost publicat în GROAZA și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s