The Broken (2008) film online gratis subtitrat The Broken (2008) movie online free

Medicul radiolog Gina McVey merge impreuna cu iubitul ei Stefan Chambers la o petrecere organizata in locuinta tatalui ei, care lucreaza la ambasada SUA din Londra si se apropie de varsta pensionarii. La acest eveniment la care participa si fratele Ginei pe nume Daniel McVey alaturi de iubita lui Kate Coleman nu se intampla nici un eveniment deosebit, cu exceptie sfaramarii unei oglinzi in zeci de bucati fara nici un motiv aparent. La scurta vreme de la acest incident, Gina observa pe o strada aglomerata din Londra o femeie care arata identic cu ea din punct de vedere fizic si care conduce exact acelasi tip de masina, motiv pentru care o urmareste pe misterioasa dublura pana intr-un apartament in care descopera o fotografie a sa impreuna cu tatal ei.

Agitata si panicata, Gina este implicata intr-un accident de circulatie si se trezeste la spital, suferind o usoara comotie si ramanand cu amintiri vagi legate de aceste evenimente misterioase, dar fiind chinuita de sentimentul apasator ca toate persoanele dragi din jurul sau – in frunte cu Stefan – nu mai sunt ele insele. Intrebarea pe care si-o pune femeia este daca mintea ii joaca feste si inepe usor-usor sa innebuneasca sau ceva infricosator se intampla in viata ei?

Acest articol a fost publicat în GROAZA și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s